Home » Politic » „Bârlădenii merită să fie slujiți de o echipă completă, o echipă care are de toate”

„Bârlădenii merită să fie slujiți de o echipă completă, o echipă care are de toate”

Cel puțin 15 bârlădeni selectați din cele mai importante categorii socio-profesionale sunt cei alături de care deputatul Adrian Solomon, candidatul PSD pentru funcția de primar al Bârladului, este pregătit să-și intre în atribuții după data de 5 iunie.

Zilele trecute, în cadrul unei conferințe de presă, fiecare dintre ei și-a făcut câte o scurtă prezentare, așa încât bârlădenii să-și facă o imagine cât mai completă despre echipa pe care social-democrații intenționează să o pună în slujba cetățenilor.

„Am considerat necesar ca toți candidații, considerați de noi pe locurile eligibile, să se prezinte în fața bârlădenilor cu reperele lor biografice, astfel ca toți cei care nu-i cunosc să-și formeze o idee despre ceea ce înseamnă o echipă completă, o echipă care are de toate. Chiar dacă eu voi pierde alegerile pentru primărie, candidații noștri la Consiliul Local merită să câștige, pentru că sunt reprezentanți ai tuturor categoriilor socio-profesionale, de vârstă și de sex. Din acest ultim punct de vedere, reprezentarea segmentului femeilor în lista noastră de candidați este asumată încă din 2004 și respectată și în momentul de față, între primele zece locuri de pe listă având trei doamne”, a declarat Adrian Solomon.

Iată cine sunt cei 15 care ocupă primele locuri pe lista propusă de PSD Bârlad la Consiliul Local.

Cristina Tiron, medic, președintele Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap. Este, de 10 ani, președintele Organizației de femei din cadrul PSD Bârlad. Actualmente, este consilier județean.

Marin Bunea, profesor de matematică, fost director de școală, viceprimar al Bârladului între 2013 și 2015, actualmente primar interimar.

Roxana Miron, profesor de sociologie la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad, doctorand în Comunicare și marketig politic, secretar executiv al Organizației de femei din cadrul PSD Bârlad.

Andrei Huiban, profesor de filozofie la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, secretar executiv al PSD Bârlad. În prezent, consilier municipal.

Dorin Neculai Apostu, absolvent Management, a lucrat în cadrul mai multor societăți comerciale, în prezent, viceprimar interimar al Bârladului.

Sorin Răducanu, președintele Partidei Rromilor Bârlad, consilier municipal.

Vasile Roșca, maistru, președintele Sindicatului Liber ”Rulmentul” Bârlad, consilier local.

Georgică Motrea, fost polițist, în prezent pensionar și consilier local.

Catinca Popa, președintele Sindicatului pensionarilor, membru al Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice și al Federației Naționale a Pensionarilor.

Constantin Gîlea, președintele Coop Consum SA, consilier local.

Daniel Rîpă, asistent medical la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad.

Constantin Starodub, practician în insolventă, evaluator autorizat.

Ion Filip, fost muncitor la SC Rulmenți SA, actualmente întreprinzător privat și consilier local.

Dan Avram, angajat la SC Compania de Utilități Publice Bârlad, consilier local.

Costel Bucă, asistent social în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului.

About Tehno Redactor

One comment

  1. O echipa care au de toate..bine spus.O echipa care are de toate:jaf,minciuna,tradare,inselaciune,trafic de influenta,coruptie etc..O echipa cu de toate ..Unde erai cand au fost protestele cu gazele de sist???Te-ai ridicat pe spinarea necajitilor si i-ai inselat si tradat dupa ce te-ai vazut ales nesimtitule..Ma mir cum mai scoateti capul in oras cu toate combinatiile cu afacerile cu teren si multe altele cu fostul primar Constantinescu ..Cu cat te-a platit din afacerile necinstite pe care le-a facut Constantinescu??Ia spune?Ati impanzit coruptia pana la nivel de vandut floricele pe blaturi in gradina publica si bere printre ponei magarilor..vreti primari?la puscarie cand vreti?

%d blogeri au apreciat: