Home » Administratie » Bârladul sub lupă! Dorel a făcut treabă bună din nou!

Bârladul sub lupă! Dorel a făcut treabă bună din nou!

de Răzvan CĂLIN

De câteva zile, pe trotuarul din fața Colegiului Tehnic ”Al. I. Cuza” (Liceul Industrial) a răsărit un șir lung de stâlpi. Vorbim de acei stâlpi de protecție, de mici dimensiuni, care de obicei sunt montați pentru a tăia pofta șoferilor de a-și parca aiurea mașinile pe trotuar.

Până aici, nimic de zis, cel puțin la prima vedere. Însă, un lucru îți sare în ochi imediat după ce observi șirul de stâlpi negri plantați cu simț de răspundere: au fost montați taman pe mijlocul trotuarului. De regulă, din câte știm noi, astfel de stâlpi sunt ”plantați” pe marginea trotuarelor, nicidecum pe mijlocul acestora. Pe lângă faptul că mai mult încurcă circulația pietonală, nici măcar nu reușesc să rezolve problema conducătorilor auto mai tupeiști, căci ai loc berechet să-ți sui mașina pe trotuar, măcar pe jumătate. Așa că nici problema parcărilor nu a fost rezolvată cum trebuie, ba mai și tronează pe mijlocul trotuarului, dându-le bătăi de cap pietonilor care acum trebuie să aibă și grijă să nu se împiedice de parascoveniile respective. Ei, uite de asta Dorel a ajuns celebru și, din păcate, își face de lucru și pe la Bârlad!

About Razvan Calin

3 comments

  1. Cum sa pui acei piloni pe mijlocul trotuarului???Unde sunt politistii, indicatoarele?De ce nu au sapat santuri?Asta e gandirea din Primaria Barlad dar ii anuntam ca au fost sesizate deja autoritatile pentru acest abuz.

  2. Ca la barlad la nimeni..sa inlocuim politia cu stalpi!!hahaha!!!

%d blogeri au apreciat: