Home » Politic » Buzatu atacă: „Propunerea lui Zgonea, de retragere a lui Dragnea, pare de neînțeles pentru muritori”
Dumitru Buzatu

Buzatu atacă: „Propunerea lui Zgonea, de retragere a lui Dragnea, pare de neînțeles pentru muritori”

Președintele Organizației Județene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, îl ironizează pe președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care a i-a sugerat lui Liviu Dragnea retragerea de la conducerea partidului, afirmând că propunerea sa pare de neînțeles pentru muritori.

Sugestia lui Valeriu Zgonea, de retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, este ironizată de către liderul social-democraților vasluieni, Dumitru Buzatu, care consideră că partidul nu-l merită pe președintele Camerei Deputaților după afirmațiile făcute. De altfel, președintele PSD Vaslui l-a ironizat pe Zgonea, susținând că propunerea sare pare de neînțeles pentru muritori.

„Domnul Valeriu Zgonea este un om politic de foarte mare anvergură și, din această cauză, propunerea sa (n.r.-de retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD) pare de neînțeles pentru muritori. După părerea mea, nu-l merităm și vom vedea ce putem face în această situație”, a declarat președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul social-democraților vasluieni a refuzat însă să facă, în mod direct, vreo declarație legată de o eventuală demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Consilierul local Adrian Todireasa explică de ce a părăsit ședința din 27 februarie a Consiliului Local Bârlad

„Faptul că am părăsit ultima ședință de Consiliu Local ...

Membrii organizației ADER Bârlad au oferit mărțișoare

În prima zi de primăvară, președintele Organizației ADER Vaslui, ...

Greu de aprobat! Bugetul Bârladului a fost scos de pe ordinea de zi

Surprinzător și nu prea! Proiectul privind aprobarea bugetului Bârladului ...