Home » Social » Nu ratați Nunta de Aur!

Nu ratați Nunta de Aur!

Și în acest an, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad își va sărbători membrii care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. Față de anii trecuți, conducerea CARP Nicolaie MihaiBârlad aduce la cunoștința cuplurilor care vor aniversa 50 de ani de viață în doi să se înscrie din timp, adică până pe 15 septembrie, dată după care nu le vor mai fi onorate cererile.

„Dorim ca toate cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie anul acesta să ia în seamă rugămintea noastră pentru că anul trecut s-au creat unele disfuncționalități în organizarea evenimentului din cauza faptului că unele cupluri s-au înscris în ultimele zile. Nu putem anticipa ce număr de persoane vor veni, de aceea este bine să știm numărul exact, din timp, pentru a putea oferi toate datele necesare firmei organizatoare”, ne-a declarat Nicolae Mihai, președintele CARP Bârlad.

Nunta de Aur a membrilor CARP va avea loc în prima jumătate a lunii octombrie. Sărbătoriții vor primi medalii, diplome și ajutoare nerambursabile în bani – 50 de lei dacă ambii soți sunt membri CARP și doar 25 de lei dacă doar un soț este membru al asociației. Anul trecut au fost sărbătorite 175 de perechi, 110 în mediul rural și 65 din Bârlad. Pentru prima dată CARP a organizat Nunta de Aur în 2011 la Bârlad, iar din 2012 și în mediul rural. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor