Home » Sport » Pajura Huși și FC 2007 Gârceni, câștig de cauza în prima etapa a play-off-ului Ligii a IV-a de fotbal

Pajura Huși și FC 2007 Gârceni, câștig de cauza în prima etapa a play-off-ului Ligii a IV-a de fotbal

Ieri au avut loc primele două partide din cadrul play-off-ului Ligii a IV-a de fotbal. Pajura Huși și FC 2007 Gârceni sunt primele echipe care s-au ales cu puncte în cadrul acestei faze. Pajura Huși a învins, pajura vitis play - off1acasă, cu 3 -1 pe Vitis Șuletea. Meciul le-a fost făcut ușor de eliminarea din minutul 25 a lui Marian Dura, numărul 10 de la oaspeți, pentru cumul de cartonașe galbene. Golurile marcate de Dragoș Oancea în minutul 36 și 40 au făcut ca la pauză gazdele să conducă, scor 2 – 0. Tot Pajura Huși a marcat prima și în cea de-a doua repriză, prin Gabriel Pârvu, în minutul 55. Ionuț Gohoreanu a marcat golul de onoare pentru Șuletea în minutul 78.

Un meci mult mai palpitant a fost cel dintre FC 2007 Garceni și Sporting Bârlad, în care scorul final a fost 4 – 2, deși la pauză bârlădenii aveau 2 – 1. Aceștia au condus cu 2 -0, după golurile marcate de Andrei Gheorghiță în minutul opt și Alex Onofrei în minutul 31. Scorul la pauză a devenit 2 – 1, după golul marcat de Ionuț Codreanu, de la gazde. În minutul 63, a venit și egalarea, prin golul lui Ionuț Zaharia, iar 12 minute mai târziu FC 2007 Gârceni a trecut la conducere, după golul marcat de Viorel Bojoagă în 75. După 10 minute, emoțiile au fost risipite prin golul marcat de Ionuț Pintilie, care a stabilit scorul final, 4 – 2. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...