Home » Sport » Avântul Zăpodeni este din nou lider în mini playoff-ul seriei I a Ligii a V-a

Avântul Zăpodeni este din nou lider în mini playoff-ul seriei I a Ligii a V-a

Schimbare de lider în mini play-off-ul seriei I a Ligii a V-a de fotbal, după victoria celor de la Avântul Zăpodeni, în fața celor de la Racova Pușcași, scor 3 – 2 (2 – 1). Viitorul Văleni a pierdut prima poziție după ce a fost învinsă cu 2 – 1. În deplasarea de la Victoria 2013 Muntenii de Jos, oaspeții au condus la pauză cu 1 – 0 în timp ce pentru gazde au fost primele trei puncte, suferind până acum două înfrângeri. Avântul Zăpodeni a strâns șase puncte, iar Viitorul Văleni și Racova Pușcași au câte patru.

În etapa următoare liderul Avântul Zăpodeni întâlnește lanterna roșie Victoria 2013 Muntenii de Jos, în timp ce locurile doi și trei, Viitorul Văleni sau Racova Pușcași atacă cele trei puncte pentru a se distanța în clasament.

Unul dintre cele mai frumoase jocuri de anul acesta a avut loc în seria II a Ligii a V-a s-a disputat între Star Tătărani și Vulturul Bălteni, scor 6 – 4. Dacă în minutul 5 gazdele conduceau ostilitățile având 2 – 0 pe tabelă, 20 de minute mai târziu oaspeții marcaseră trei goluri și preluaseră conducerea, scor 2 – 3. star tataraniFotbaliștii de la Star Tătărani au reintrat însă iar în joc cu alte două goluri prin care au făcut 4 – 3. Apetitul ofensiv al celor două echipe nu s-a potolit. Cei de la Vulturul Bălteni au reușit egalarea, iar alte două goluri marcate în minutele 69 și 85 de Star Tătărani au stabilit scorul final. Rezultatul a asigurat și calificarea în play-off a gazdelor, cu 29 de puncte și șapte puncte peste următoarea clasată. Cu trei etape înainte de terminarea sezonului regulat și liderul Dinamic Boțești, cu 30 de puncte, este calificată în faza următoare. În ultimul meci a învins în deplasarea de la FC Zimbru Spătaru, scor 4 – 1. LPS Vaslui se clasează pe locul patru, cu 13 puncte, în timp ce ultima clasată, FC Zimbru Spătaru are doar patru.

În seria a III-a primele două clasate și-au confirmat statutul de favorite și au înregistrat noi victorii. Juventus Fălciu a trecut cu 13 – 0 de lanterna roșie Avântul Băcăni și are 30 de puncte. Liderul are și un meci mai puțin disputat. Steaua Ivești, clasată pe locul secund, a avut un meci ceva mai greu, învingând cu 3 -2 și acumulând 29 de puncte. Unirea Alexandru Vlahuță, echipa clasată pe locul trei are 16 puncte, iar FDR Tutova 15 și un meci mai puțin disputat. Ultima clasată, Avântul Băcăni a strâns 10 puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: