Home » Justitie » Jandarmii au împărțit iar amenzi

Jandarmii au împărțit iar amenzi

O persoană care oferea spre comercializare 20 de pachete de țigări, fără a avea documentele necesare, a fost surprinsă de jandarmi pe strada Popa Șapcă, din Bârlad. Echipajul a predat comerciantul Poliției municipiului Bârlad pentru continuarea verificărilor.

Jandarmii vasluieni au constatat și ei nereguli în cadrul unei acțiuni în târgul săptămânal din localitatea Vetrișoaia. Au întâlnit nereguli privind activități de producție, comerț sau prestări de servicii, dar au sancționat și fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Au aplicat 5 sancțiuni contravenționale și au dispus măsura confiscării unor bunuri în valoare de aproximativ 720 lei.

Jandarmeria recomandă cetățenilor care participă la târgurile săptămânale de pe raza județului să respecte prevederile legale privind afișarea prețurilor și tarifelor la locurile de desfacere a produselor, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, cât și efectuarea de activități de comerț cu bunuri a căror proveniență nu poate fi dovedită. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...

Veste șoc pentru Timofticiuc Lucian si ziarul Vremea Nouă: nu au avut dreptate! Acum au de plătit despăgubiri de zeci de mii de euro

de Crina BUTA Veste bulversantă pentru cei mai mari ...