Home » Administratie » Liberalii iau cu asalt conducerea județului Vaslui

Liberalii iau cu asalt conducerea județului Vaslui

de Marian MOCANU

Ieri, liberalii au depus la Biroul Electoral Județean dosarul de candidaturi la Consiliul Județean Vaslui. „Privim cu încredere aceste alegeri și adresez tuturor vasluienilor mesajul că schimbarea administrației județului Vaslui nu reprezintă o simplă bătălie electorală, ci o necesitate pentru dezvoltarea acestei zone”, a spus Florin Ciurariu, candidatul desemnat de liberali pentru președinția Consiliului Județean Vaslui.

lansare_candidati_liberali_PNL_18 (1)Cu o zi înainte de expirarea termenului final pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale programate pentru data de 5 iunie, liberalii au depus listele cu propuneri pentru funcțiile de consilieri județeni. Liberalii, reprezentați de conducerea organizației județene, senatorul Dan Marian, deputatul Florin Ciurariu și vicepreședintele CJ Corneliu Bichineț, erau optimiști în ceea ce privește rezultatele alegerilor locale. „Momentul de azi este deosebit pentru Partidul Național Liberal. Privim cu încredere începutul acestei campanii electorale pentru că vom reuși, pentru prima dată, să dăm județului Vaslui, în fruntea Consiliului Județean, un liberal, respectiv pe Florin Ciurariu. Avem încredere că prin rezultatele pe care le vom obține ne vom asigura și poziția de vicepreședinte al CJ în persoana lui Corneliu Bichineț, care, prin experiența și pregătirea sa, va fi un real sprijin în activitățile pentru conducerea județului Vaslui. Dosarele de candidatură depuse astăzi sunt însoțite de circa 20.000 de semnături, dovadă că cetățenii județului doresc o schimbare reală. Vreau să mulțumesc cetățenilor județului Vaslui pentru că au semnat într-un număr atât de mare listele de susținere a candidaților liberali și să aibă convingerea că vom face pentru ei, în următorii ani, tot ceea ce ne stă în putere. În primul rând vom reuși să schimbăm calea pe care ne-a dus PSD-ul: primii la șomaj și primii din coadă la venituri. Eforturile noastre trebuie îndreptate către dezvoltarea și modernizarea județului, dar și către bunăstarea cetățenilor”, a declarat senatorul Dan Marian, președintele Organizației Județene PNL Vaslui.

La rândul său, deputatul Florin Ciurariu, cel propus pentru accederea la conducerea Consilului Județean Vaslui, ne-a declarat: „Azi depunem dosarul de candidatură la alegerile locale județene din partea PNL, alegeri pe care le privim cu mare încredere. Adresez locuitorilor județului Vaslui mesajul că schimbarea actualei administrații județene nu reprezintă o simplă bătălie electorală, ci o necesitate. Județul Vaslui este în continuare unul din cele mai sărace din România, iar proiectele noastre sunt axate pe dezvoltarea economică, prin dezvoltarea infrastructurii și crearea de noi locuri de muncă. Deasemenea, sunt preocupat de formarea unei imagini reale și nedeformate despre locuitorii acestui județ, care sunt oameni harnici, muncitori, civilizați și mai puțin așa cum sunt prezentați uneori. Rolul unei conduceri județene este și acela de a prezenta o imagine reală și de a o apăra! Mizez pe o campanie electorală decentă, avem candidați pentru primării foarte bine pregătiți, gospodari, oameni de încredere și ei vor fi actorii principali la aceste alegeri, împreună cu echipa de la Consiliul Județean”.

Ciurariu a mai adăugat că încă așteaptă niște răspunsuri de la actualul președinte al CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, legate de proiectele derulate la nivelul județului, sau de poziția acestuia oficială față de condamnarea definitivă a lui Vasile Dragnea. După depunerea candidaturilor, senatorul Dan Marian a mai avut un ultim mesaj pentru actuala conducere a CJ Vaslui: „Am observat că PSD-ul l-a trimis pe Dumitru Buzatu pe locul 17 de pe lista de candidați la CJ. În aceste condiții, doresc să-i transmit un semnal foarte serios: «Adio Buzatu, Adio PSD, Adio Sărăcie!»”.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: