Home » Justitie » Un comerciant de caș din piața bârlădeană, omorât la marginea satului Avrămești, satul său natal

Un comerciant de caș din piața bârlădeană, omorât la marginea satului Avrămești, satul său natal

Crimă înfiorătoare la marginea satului Avrămești, comuna Voinești. Proprietarul unei stâni din sat, Felix Solomon, o figură cunoscută bârlădenilor din hala de lactate a Pieței “9 Mai”, unde omul ocupa o tarabă la care vindea caș aproape zilnic, a fost găsit fără suflare, cu trupul ciopârțit.

Anchetatorii cred că bărbatul a fost ucis în bătaie, suspecți fiind trei consăteni. Membrii familiei lui Felix Solomon sunt în stare de șoc. Omul, tatăl a trei adolescenți – două fete și un băiat – toți liceeni în Bârlad, era unul dintre cei mai gospodari din comună, iubit și respectat de oameni.

Felix Solomon a plecat ieri dimineață în satul Putini, comuna Răchitoasa (Bacău) spre le plăti oamenilor de la care luase pășuni în arendă, partea de caș și de miei ce li se cuvenea pentru pământul arendat.

La lăsarea serii, îngrijorată că bărbatul ei nu mai venea, soția lui Solomon l-a sunat pe telefonul mobil dar, în ciuda zecilor de apeluri, el nu a răspuns. Disperată a început să-și sune și cunoscuții din satul Putini. O femeie de aici i-a spus că l-a văzut în jurul orei 19 îndreptându-se spre Avrămești, pe un drum lăturalnic, o scurtătură folosită de localnici.

Soția lui a continuat să-l sune la telefon aproape toată noaptea. În jurul orei 5 dimineață, un prieten din satul Putini, acolo unde Felix Solomon fusese cu o zi înainte, a pornit să-l caute. El este cel care l-a găsit pe scurtătura dintre Putini și Răchitoasa.

Ancheta este în plină desfășurare. Polițiștii cred că bărbatul coborâse din autoturismul pe care îl conducea pentru a debloca drumul de niște bolovani, puși, cel mai probabil în mod intenționat de criminali.

Vom reveni cu amănunte. (Simona MIHĂILĂ)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: