Home » Social » Criminalii ciobanului din Avramești sunt tocmai consătenii săi!

Criminalii ciobanului din Avramești sunt tocmai consătenii săi!

de Simona MIHAILA

In doar cateva ore, procurorii criminalisti au reusit sa-i identifice pe cei care l-au ucis pe Felix Solomon, ciobanul din Avramesti, comerciant de branzeturi in piata din Barlad. Este vorba de trei tineri din sat: Daniel Stoica, Edison Tilici si Adrian Vaslui.

criminal2

Edison Tilici

Daniel Stoica

Daniel Stoica

Cei trei tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, au fost ridicati si trimisi in arest de procurorii criminalisti, pentru 24 de ore, insa Daniel Stoica a fost eliberat la scurt timp, pe motiv ca a fost doar complice la crima. Cele mai aspre acuzatii i se aduc lui Văsui, cel care l-ar fi lovit cu securea in cap pe ciobanul de 46 de ani.

Felix Solomon a fost gasit fara suflare ieri dimineata, pe un drum laturalnic, ce leaga satul Avramesti de comuna Rachitoasa (Bacau). Omul plecase cu o zi inainte, in Miercurea Mare, intr-un sat din Rachitoasa spre a le plăti oamenilor de la care luase pășuni în arendă, partea de caș și de miei ce li se cuvenea pentru pământul arendat.

criminali avramesti2

Adrian Vasui

La lăsarea serii, îngrijorată că bărbatul ei nu mai venea, soția lui Solomon l-a sunat pe telefonul mobil dar, în ciuda zecilor de apeluri, el nu a răspuns. Disperată a început să-și sune și cunoscuții din satul Putini. O femeie de aici i-a spus că l-a văzut în jurul orei 19 îndreptându-se spre Avrămești.

Soția lui a continuat să-l sune la telefon aproape toată noaptea. În jurul orei 5 dimineață, un prieten din satul Putini, acolo unde Felix Solomon fusese cu o zi înainte, a pornit să-l caute. El este cel care l-a găsit pe scurtătura dintre Putini și Răchitoasa. Polițiștii cred că bărbatul coborâse din autoturismul pe care îl conducea pentru a debloca drumul de niște bolovani, puși, cel mai probabil în mod intenționat de criminali.

Se pare ca, in ziua in care a plecat in Rachitoasa, Solomon ar fi avut un conflict cu cei trei criminali. Acestia se aflau pe un camp din apropiere, facand foc din niste roti de cauciuc (o traditie a comunei Voinesti este de a aprinde focuri in Saptamana Mare). Cei trei ar fi descarcat cauciucurile si au lasat tractorul cu remorca in care le adusesera in drum. Felix Solomon a coborat din masina pe care o conducea si le-a cerit indivizilor sa mute tractorul din calea sa, pentru a putea trece. De aici ar fi izbucnit scandalul, cei trei fiind, se pare, in stare de ebrietate.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: