Home » Administratie » Preotul din Ivănești, cercetat de Poliție că și-ar fi lovit soția, nu mai slujește, după ce și-a depus candidatura la Primărie

Preotul din Ivănești, cercetat de Poliție că și-ar fi lovit soția, nu mai slujește, după ce și-a depus candidatura la Primărie

Preotul din Ivănești, cercetat de Poliție că și-ar fi lovit soția, nu mai slujește din această săptămână, după ce și-a depus candidatura la Primărie din partea ALDE, fiind suspendat din activitate cel puțin până după alegeri.

Episcopia Hușilor l-a înlocuit pe preotul Ovidiu Mihalache, care slujea în două parohii din comuna Ivănești, după ce și-a depus candidatura la Primărie din partea ALDE. Cercetat penal de polițiști după ce și-ar fi lovit soția în urmă cu un an, preotul Mihalache nu mai are voie să slujească cel puțin după alegeri, așa după cum au anunțat șefii săi ierarhici.

După validarea candidaturii sale, va fi suspendat până la alegeri. Acum nu mai are voie să folosească uniforma și nici nu mai poate oficia cele sfinte. S-au făcut toate demersurile pentru suspendarea preotului de la Ivănești și acum așteptăm hârtia oficială de la Biroul Electoral de Circumscripție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Episcopiei Hușilor, Marin Tudorică.

În locul lui Ovidiu Mihalace, în parohiile din Ivănești și Broșteni va sluji preotul din Laza, care îl va suplini pe perioada suspendării. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor