Home » Politic » PSD Bârlad alături de familiile nevoiașe în Joia Mare

PSD Bârlad alături de familiile nevoiașe în Joia Mare

Organizația Municipală PSD Bârlad a avut o săptămână plină de activități cu impact social. Prin organizațiile complementare, TSD, LESD și OFSD, social democrații din orașul nostru au fost și anul acesta alături de familiile nevoiașe în preajma sărbătorilor de Paște.

Prin intermediul campaniei ”Ajută-l pe Iepurilă!”, ajunsă deja la ediția a patra, tinerii și femeile din PSD au reușit să colecteze, timp de o lună, haine, jucării, cărți, rechizite și dulciuri; în Joia Mare, aceștia au mers la domiciliile a 50 de familii cu posibilități financiare limitate de pe raza municipiului Bârlad, oferind mici bucurii pentru aproximativ 100 de copii.

Adrian Solomon, președintele organizației PSD Bârlad, ne-a declarat: ”acțiunile caritabile din preajma principalelor sărbători creștine sunt o tradiție pentru echipa PSD. Nu există niciun fel de miză politică în aceste acțiuni inițiate și organizate de tineret și de organizația de femei, ci una realmente umanitară – pur și simplu ne propunem să îi ajutăm pe cei din familiile nevoiașe să aibă parte de sărbători liniștite. Prin informarea opiniei publice în legătură cu aceste activități, ne dorim ca și alte persoane, firme, organizații, partide să își îndrepte sprijinul către aceste familii sau către altele din orașul, din județul nostru, care trăiesc în condiții asemănătoare și care au nevoie de atenția și sprijinul nostru.”

About Tehno Redactor

2 comments

  1. solomon e doar pt poza? strategii de campanie.. sfatuiti-l sa lase sacoul data viitoare si sa apuce si el o cutie de carton, chiar goala daca ii e prea grea. da mai bine la imagine. asa, pare doar stapanul venit in vizita la slugi.

  2. Pe baza votantilor amarati v-ati ridicat ati ajuns in functii si v-ati imbogatit.De nevoiasi va intereseaza doar in campanii electorale.

%d blogeri au apreciat: