Home » Social » Ultima ora: Accident cu victime la intrarea în Bârlad!

Ultima ora: Accident cu victime la intrarea în Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

De vină este unul din cei doi șoferi implicați, care nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul ce rula dinaintea sa.

Accident rutier grav petrecut astăzi dimineață la Bârlad, soldat cu două victime, pe principala arteră a orașului, Bulevardul Republicii. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10, în apropierea trecerii de pietoni de la Secția Profil II a SC Rulmenți SA. În accident au fost implicate două autoturisme – un Daewoo Nubira, înmatriculat în județul Vaslui și un Volkswagen Passat, cu număr de Anglia. La volanul Nubira se afla un tânăr în vârstă de 30 de ani din comuna Zorleni, iar Passatul era condus de un bârlădean de 38 de ani.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul de pe Nubira nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul din fața sa. Din această cauză a intrat în coliziune cu mașina din fața sa, respectiv VW Passat, care tocmai oprise la marcajul pietonal pentru a da prioritate unui pieton”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

accident profil 2-4.jpg

În urma impactului, conducătorul auto de pe Passat a suferit o contuzie toraco – abdominală. La rândul său, o femeie (42 de ani) care era pasager în Passat, a suferit și ea câteva leziuni ușoare. Ambele victime au fost transportate la Spitalul de urgență “Elena Beldiman” din localitate pentru îngrijiri și investigații medicale amănunțite. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Val de sesizări la Garda de Mediu Vaslui, din cauza mirosului provocat de creșterea animalelor

Vasluienii au formulat, în ultima perioada, zeci de sesizări ...

Economia județului Vaslui, în cifre: 10 salariați finanțează pensiile pentru 14 pensionari

de Dănuț CIOBANU  Patronatul vasluian privește de o manieră ...

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...