Home » Invatamant » Bucurie, recreere și socializare, de 1 Iunie, la Grădinița 4 Bârlad

Bucurie, recreere și socializare, de 1 Iunie, la Grădinița 4 Bârlad

Curtea Grădiniței nr. 4 din Bârlad a fost ieri plină ochi. Copiii au simțit din plin că a fost ziua lor. Educatoarele nu i-au mai ținut în clasă, la grupă, și nici ziua de la „grădi” nu a fost una obișnuită. Au profitat din plin de ziua însorită și s-au zbenguit în curtea grădiniței, au dansat, au cântat, au spus poezii și și-au făcut cadouri între ei.

Noi organizăm periodic astfel de activități distractive, concursuri pe diferite teme, întreceri sportive, atât la grupă cât și la nivel de grădiniță. Pe 1 iunie, însă, am alocat toată ziua acestor activități deconectante și am observat că preșcolarii unității noastre s-au simțit minunat”, ne-a declarat Nuța Obreja, director adjunct al Școlii „N.N. Tonitza”, școală căreia îi este arondată Grădinița nr. 4.

Ieri, 1 iunie, copiii de la Grădinița nr. 4 au putut socializa și i-au putut cunoaște mai bine pe colegii lor din celelalte grupe. Prin rotație, preșcolarii grupelor mari au recitat pentru grupele mai mici și invers. Pentru strădania lor, educatoarele i-au recompensat cu diplome, special tipărite pentru ziua lor.

De bucurie că au avut o zi în care nu au fost solicitați să răspundă la întrebări și nu au stat toate orele în clasă, copiii și-au adus de acasă mingi, palete de tenis, corzi, baloane, pe care le-au împrumutat colegilor. Și pentru ca ziua să fie și mai dulce, unii prichindei au venit la „grădi” și cu bomboane de ciocolată pe care le-au împărțit cu drag colegilor. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Viitori subofițeri în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui

Șase viitori subofiţeri jandarmi din cadrul  Şcolii de Subofiţeri ...

A doua ediție a selecției naționale „Creatori de Educație”. Regulament nou

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui informează că selecția națională ...

Peste 7.000 de elevi nu au dispozitive de conectare la internet. ISJ Vaslui propune soluții.

Nu mai puțin de 7.060 de elevi, din județul ...