Home » Social » Tania Cepoi, o bârlădeancă stabilită în Suedia, și-a lansat un nou videoclip

Tania Cepoi, o bârlădeancă stabilită în Suedia, și-a lansat un nou videoclip

Trei bârlădeni care locuiesc în țări diferite luptă pentru aceleași proiecte muzicale. După o perioadă de câțiva ani de când s-a stabilit în Suedia, Tania Cepoi a reușit să scoată recent un al doilea videoclip, cu o piesă nouă. Tânăra interpretă a lucrat împreună cu alt bârlădean, Răzvan Ionescu, în studioul acestuia din Norvegia. Între drumuri, zeci de drumuri Suedia – Norvegia, Tania a reușit să lanseze acest videoclip și de câteva luni lucrează intens la album. Videoclipul a fost lansat online, pe 1 Iunie. Muzica și versurile piesei lansate – „Don’t leave without her” (Nu pleca fără ea) – sunt semnate de Răzvan Ionescu, producția aparține studioului său, Midnight Recors din Norvegia, iar filmările videoclipului s-au făcut tot în Norvegia.

În acest minunat proiect s-a implicat și Alina Covaci, o altă bârlădeancă stabilită de anul trecut în Anglia.

Chiar dacă nu ne întâlnim fizic, vorbim foarte des online. Punem la cale tot felul de planuri și avem planuri frumoase, proiecte interesante legate de lansarea pieselor și albumelor celor doi artiști. Răzvan Ionescu a concertat la Bârlad acum doi ani, într-un concert de jazz, unde Tania a fost invitată. Sper ca, în cel mai scurt timp, atât Răzvan cât și Tania să fie prezenți din nou la Bârlad, pe scena teatrului, în concerte”, ne-a declarat Alina Covaci, impresarul celor doi muzicieni bârlădeni.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XEjbgPDBph8&w=560&h=315]

Toți cei care vor să vadă noul videoclip au posibilitatea să-l vizioneze pe Youtube. Vor descoperi o interpretă talentată, plină de feminitate, senzualitate, duioșie, dar și de copilărie. Nu întâmplător, Tania a ales ca lansarea videoclipului să aibă loc pe 1 iunie. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: