Home » Social » Surpriza uriasa pe care a avut-o o tanara mireasa din Barlad in momentul cand a vrut sa voteze

Surpriza uriasa pe care a avut-o o tanara mireasa din Barlad in momentul cand a vrut sa voteze

Andreea (25 de ani) și Alexandru (26 de ani) Grigoraș, doi tineri care și-au unit destinele chiar astăzi la Barlad, au vrut să pășească în noua lor viață ca doi cetățeni responsabili: nu au conceput să înceapă petrecerea de nuntă, fără a-și exercita dreptul la vot. In drum spre restaurantul unde avea loc petrecerea si dansul, tinerii insuratei s-au oprit la sectia de votare de la Școala generală nr. 10, acolo unde mireasa figura pe listele electorale. Surpriză neplăcută, insa: nu a putut vota din cauza ca buletinul avea coltul taiat.

Conform legii, imediat după oficierea casatoriei, ofiterul de stare civilă taie coltul cartii de identitate a persoanei care isi schimba numele, drept semn ca documentul nu mai este valabil.

Frumoasa mireasa nu a realizat ca actul sau de identitate, in care figura cu numele de fata, si-a pierdut valabilitatea odata ce s-a hotarat sa ia numele de familie al prospatului sot, asa ca primul sau demers cetatenesc in calitate de doamna i-a fost zadarnicit de rigorile legii. (Simona MIHAILA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: