Home » Administratie » Dumitru Boros, primarul Barladului!

Dumitru Boros, primarul Barladului!

Barladenii au decis: primarul Barladului pentru urmatorii patru ani, va fi avocatul Dumitru Boros – PNL. Deputatul Adrian Solomon, candidatul PSD, a pierdut la o distanta de aproape 10 procente, respectiv 2.000 de voturi. Concret, Boros a obtinut aproximativ 44% din voturile electoratului, in timp ce Solomon – circa 35%.

Si in privinta voturilor obtinute pentru Consiliul Local, liberalii sunt in avantaj. Azi-noapte, dupa numaratoarea voturilor la 30 din cele 46 de sectii de votare, liberalii aveau de partea lor 5.244, in timp ce pesedistii obtinusera doar 4.964 de voturi.

Altfel spus, majoritatea viitorului Consiliu Local va fi formata de liberali. Alegerile locale 2016 de la Barlad aduc si o premiera in administratia publica locala post-decembrista: Consiliul Local va fi format doar din doua partide – PNL si PSD. Niciunul din celelalte partide si nici candidatii independenti nu au reusit sa atinga pragul electoral necesar ocuparii unul loc in consiliu, respectiv 5%.

Tot o premiera este si victoria PNL, care nu a reusit niciodata dupa ’89 sa convinga electoratul sa-i incredinteze fraiele orasului.

In cursul zile de astazi vom reveni cu situatia completa a rezultatelor alegerilor de ieri. (S.M)

 

 

About Simona Vasile

One comment

  1. Frate , nu inteleg, care-i bucuria ? aveti impresia ca se va schimba vreo ceva ? barladenii vor avea salarii mai mari ? cresc salariile bugetarilor din Barlad ? firmele private vor majora salariile angajatilor ?? tinerii vor contracta credite pentru case cu salariile minime pe economie ?? care va fi schimbarea pentru barladeni cu dl Boros ?! cum vom simti noi cei de rand aceasta schimbare ? nu pot sa cred ca se bucura lumea pentru ca altii au apucat ciolanul !!

x

Check Also

Femeie ucisă cu cuțitul în inimă, la Negrești, concubinul, rănit și el într-un umăr. Parchetul caută autorul

O femeie de 46 de ani a fost găsită ...

Înregistrare prin sistem video în SPV și plata cu cardul pentru 30 de impozite și contribuții

Persoanele înregistrate în Spațiul Privat Virtual (SPV) vor putea ...

Perioadă secetoasă în județul Vaslui. Restricții la alimentarea cu apă

Specialiștii Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad au constatat, în ...