Home » Sport » Kentai Dojo Bârlad a cucerit podiumul Cupei Ștefan cel Mare, cu 23 de medalii obținute

Kentai Dojo Bârlad a cucerit podiumul Cupei Ștefan cel Mare, cu 23 de medalii obținute

Clubul Sportiv Kentai Dojo Bârlad a obținut nu mai puțin de 23 de medalii la Cupa Ștefan cel Mare, pe sistem Kempo, secțiunile Submission (S) și SemiKempo (S-K). Evoluțiile deosebite le-au adus barlădenilor cinci medalii de aur, opt de argint și 10 de bronz. Kentai Dojo a participat la competiția găzduită de sala polivalentă din Vaslui cu un lot de 14 sportivi la Submission, respectiv șapte la Semi-Kempo. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Defender Vaslui, președinte Doru – Cristian Hapiuc, cu susținerea Federației Române de Kempo. Concursul a reunit 160 sportivi și sportive de la șase cluburi din Bârlad și Vaslui, dar și 2 cluburi din Republica Moldova. Toate cluburile au participat la categorii greutate corespunzătoare, și grupelor de vârstă 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani, 16-18 ani și peste 18 ani. .

Rian Tufă a obținut locul unu la S-K și locul trei la S. George Mocanu a obținut locul unu la S. Ștefan Merlan a obținut locul unu la S-K, locul doi la S și locul trei la categorii diferite de varstă și greutate. Ovidiu Răducanu a cucerit locurile unu și trei la S, dar și locul doi la S-K. Toni Calancia a obținut locul doi la S și locul unu la S-K. Ionuț Sălceanu a fost al doilea la S-K. Carmen Sălceanu, Rareș Diaconu și Antonio Iftode au luat locul doi la S. Matteo Pană a luat locul doi la S și locul trei la S-K. David Grăjdeanu a luat bronzul atât la S, cât și la S-K. Sorina Tilici. Măria Mocanu, Roxana Artene și Ștefan Ursu au ocupat locul 3 pe podium la S.

“Mulțumesc organizatorului pentru această invitație, a fost o onoare să putem lupta cu sportive din lotul național al Republicii Moldova. Toți sportivii s-au prezentat însă corespunzător, ceea ce a făcut ca întrecerea să fie deosebit de puternică. Concursul a fost unul de mare succes pentru sportivii noștri , care au căpătat o experiență necesară pentru atingerea performanței. Am doar cuvinte de laudă pentru micii mei campioni. Mă bucur foarte mult că au reușit să se motiveze și au luptat exemplar pe tatami. Au dat tot ce au avut mai bun și au avut încredere în ei. Le mulțumesc pentru o prezență exemplară la acest eveniment. Mulțumesc și părinților pentru implicare și susținere”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, președinte C.S Kentai Dojo Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor