Home » Sport » CSS Bârlad a pierdut finala mică la U20, scor 13 – 36 cu CS Tomitanii

CSS Bârlad a pierdut finala mică la U20, scor 13 – 36 cu CS Tomitanii

Rugbyștii U20 de la CSS Bârlad au fost învinși în finala mică a Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) U20 de CS Tomitanii, scor 13 – 36. Constănțenii s-au instalat la harnagea_ioan123conducerea jocului încă din minutul 4, prin eseul lui Enghin Sali, transformat de Lolea, ca apoi să își mărească avansul pe tabelă, 19-6, la pauză. În partea secundă, tot elevii lui Cristian Cojocaru au dominat jocul, reușind să mai pună pe tabelă încă 17 puncte. Jucătorul meciului a fost desemnat constănțeanul Răzvan Lolea.

„A fost un joc bun din partea echipei mele, dar adversarii au fost redutabili și au reușit să concretizeze mai multe faze. Sunt mulțumit cu locul patru, mai au loc și sincope, nu poți să câștigi întotdeauna”, ne-a declarat Ioan Harnagea, director CSS Bârlad.

CSA Steaua București este noua campioană a DNJ U20, după ce a învins în finala mare Timișoara Saracens cu 27-20 (17-5). Partida, desfășurată pe Stadionul Ghencea II, a fost extrem de disputată, cele două echipe reușind să construiască multe faze spectaculoase de joc. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...