Home » Sport » Sportivii de la Miyagi Dojo Bârlad au lovit din nou!

Sportivii de la Miyagi Dojo Bârlad au lovit din nou!

de Răzvan CĂLIN

23 de medalii au adus luptătorii bârlădeni de la Cupa ”Ștefan cel Mare” la Kempo organizată de Clubul Sportiv ”Defender”.

Luptătorii Clubului de Arte Marțiale ”Miyagi Dojo” Bârlad și-au demonstrat din nou valoarea la o puternică competiție de profil organizată în week-end-ul trecut la Vaslui. Este vorba despre Cupa ”Ștefan cel Mare” la Kempo, organizată de Clubul ”Defender” din Vaslui. Competiția s-a desfășurat sâmbătă, 4 iunie, în municipiul reședință de județ.

Sportivii bârlădeni au reușit să facă o figură foarte frumoasă la acest concurs, de la care s-au întors cu nu mai puțin de 23 de medalii: 11 de aur, șapte de argint și cinci de bronz.

”Este un rezultat foarte bun și nu pot decât să mă declar foarte fericit de prestația sportivilor noștri. La proba de submission ne-am calsat pe locul I, ceea ce spune multe despre dăruirea, ambiția și concentrarea de care au dat dovadă acești copii și tineri talentați. Îi felicit încă odată și le mulțumesc pentru prestația lor, reușind astfel să se mențină la cel mai înalt nivel”, ne-a declarat sensei Gabriel Manta, președintele ”Miyagi Dojo” Bârlad.

La competiție au participat și sportivi de la diferite cluburi de arte marțiale din republica Moldova. Luptătorii de peste Prut s-au dovedit a fi niște adversari foarte bine pregătiți, talentați și puternici, ceea ce a făcut ca nivelul valoric al competiției să fie unul foarte ridicat.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: