Home » Justitie » Cum sunt ținuți în șah procurorii de către autorul unei crime neelucidată, încă!

Cum sunt ținuți în șah procurorii de către autorul unei crime neelucidată, încă!

de Răzvan CĂLIN

Nici acum anchetatorii nu au reușit să identifice autorul crimei din comuna Oșești.

Crima de la Oșești, comisă în urmă cu o lună, rămâne în continuare cu autori necunoscuți. Anchetatorii au reușit să alcătuiască un cerc de suspecți, între timp, însă se pare că lucrurile sunt ceva mai complicate. Oamenii legii au reușit să creioneze un cerc de suspecți, însă ancheta este departe de a fi una facilă.

Carlo Ilieș, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, cel care coordonează ancheta, a declarat pentru Est News: ”Nu este un caz simplu. E un caz mai special, de un anumit tipic. Dar nu-i crima perfectă, asta e clar. Avem un cerc de bănuiți și suspecți, dar avem nevoie de anumite elemente probatorii care să suplimenteze o cercetare clasică. La nivelul acesta în care se află ancheta, probatoriul mai trebuie aprofundat. Adunăm informații și elemente noi, una câte una, pentru a avea un dosar cât mai solid. În ceea ce privește posibilul autor al crimei, este clar că avem de a face cu un individ cu sânge rece. Dar, mai devreme sau mai târziu tot vom rezolva acest caz”.

La începutul lunii trecute, Vasile Dârdără a fost găsit zăcând într-un șanț de la marginea satului Oșești de către un echipaj de ambulanță care tocmai se întorcea de la o intervenție în zonă. Omului i s-a acordat primul ajutor, după care a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Aici, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat din cauza rănilor grave suferite. Primele concluzii ale examenului necroptic au arătat că bărbatul a fost bătut zdravăn cu mai multe lovituri de bâtă aplicate în zona capului și a coastelor, leziunile grave provocându-i moartea. Nimeni nu a văzut ce s-a întâmplat, însă oamenii din sat spun că omul s-ar fi certat cu un localnic cu câteva zile înainte de crimă.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: