Home » Sport » Semifinalele Cupei României la fotbal au loc duminică la Huși

Semifinalele Cupei României la fotbal au loc duminică la Huși

Muncipiul Huși va fi duminică gazda celor două semifinale ale Cupei României la fotbal. Pajura Huși întâlnește FC 2002 Vaslui de la ora 16:30. Iar de la ora 18:30 FC  2007 Gârceni se dulează cu Vitis Șuletea. Toți iubitorii fotbalului vasluian sunt așteptați la stadion pentru a-și încuraja favoriții. Pentru că nu există retur, spectacolul este garantat și e sigur că toate cele patru echipe se vor întrebuința serios pentru un rezultat favorabil.

Învingătoarele celor două partide vor disputa finala la Bârlad, după barajul pe care Pajura Huși îl va disputa cu gălățenii de la Avântul Valea Mărului. Pajura Huși va lupta pentru accederea în liga a III-a pe data de 18 iunie 2016 (manșa tur la Huși) și 25 iunie 2016 (manșa retur la Galați), cu începere de la oră 18:00. Dacă hușenii ajung în ultimul act, odată cu finala AJF Vaslui va organiza și festivitatea de premiere. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...