Home » Sport » Spartanii Vaslui participă în acest weekend la Turneul Final al Cupei României la minifotbal

Spartanii Vaslui participă în acest weekend la Turneul Final al Cupei României la minifotbal

Echipa de minifotbal Spartanii Vaslui va reprezenta județul nostru la cea de-a șaptea ediție a Turneul Final al Cupei României. Competiția care are loc la Bistrița, între 10 și 12 iunie, a adus la start 64 de formații. Acestea au fost plasate în 16 grupe de câte patru echipe. Spartanii Vaslui a fost plasată în grupa D unde se va duela cu Rechinii Autoland Hosu (Zalău), Mustang (București) și Sporting (Brad).

Alb- roșii vor căuta să ia cât mai mult din această experiență, pentru a gestiona mai eficient înfruntările din sezonul viitor al Campionatului Județean de Minifotbal Vaslui.

spartanii„Pentru noi este prima participare la un turneu final, băieții sunt emoționați, în primul rând pentru că echipele participante provin din campionate mai puternice. Este o experiență unică pentru noi și am ales să profităm, chiar dacă e puțin probabil să avansăm în fazele superioare. Din păcate n-am reușit să înregimentăm în timp util doi jucători care ne-ar fi ajutat în aceste confruntări. Este în schimb o oportunitate de a juca la un nivel mai intens cu adversari redutabili în vederea competițiilor locale din sezonul viitor. Cu siguranță ne vor prinde bine aceste jocuri ca nivel de pregătire. Vrem să ne batem la primele locuri, am dat de-a lungul timpului jucători la primele echipe”, ne-a declarat Iulian Maxim, antrenor și președinte al echipei Spartanii Vaslui.

Lotul echipei este format din Iulian Amancei, Dan Baban, Nori – Iulian Bunduc, Cristian Ionuț Buruiană, Alexandru Bădiț, Alexandru – Ionuț Chiriță, Marian Donosă, Dragoș Constantin Fîră, Florin Folescu, Ștefan Folescu, Iulian Iftichi, Iulian Maxim, Gheorghiță Ciprian Pricop, Sorin Marian Pălimaru, Gheorghe Volocaru și Constantin Vulpe. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...