Home » Justitie » Ambulanță acroșată de un șofer neatent!

Ambulanță acroșată de un șofer neatent!

Ieri dimineață, în jurul orei 9.25, pe Bulevardul Republicii din Bârlad, un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad și un alt autoturism, marca Opel Corsa, au fost implicate într-un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de agenții Biroului de Poliție Rutieră Bârlad, accidentul s-a produs din vina șoferului de pe Opel.

Acesta circula pe Bulevardul Epureanu și în momentul în care a pătruns în intersecția cu Bulevardul Republicii (zona Grădina Publică, n.r.) a acroșat o autospecială a Stației de Ambulanță Bârlad, care se deplasa din direcția SC Rulmenți SA către Centrul Civic. Ambulanța era în misiune, avea semnalele acustice și luminoase pornite, dar șoferul de pe Opel nu i-a acordat prioritate”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Aristide Sofrone, de la Biroul Mass Media din cadrul IPJ Vaslui.

Din fericire, a fost vorba doar despre o tamponare ușoară, cu avarii minime în cazul ambelor autovehicule implicate și fără victime. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Șoferul care a provocat accidentul a fost sancționat cu patru puncte penalizare, iar permisul de conducere i-a fost ridicat în vederea suspendării pentru o perioadă de 60 de zile. (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...