Home » Justitie » Mihalache a fost arestat după ce a întreținut relații sexuale, în repetate rânduri, cu nepoata sa de 14 ani

Mihalache a fost arestat după ce a întreținut relații sexuale, în repetate rânduri, cu nepoata sa de 14 ani

Un bărbat de 57 de ani din localitatea Lunca Banului a fost arestat preventiv pentru act sexual cu un minor în formă continuată, după ce a întreținut relații intime, în repetate rânduri, cu nepoata sa în vârstă de 14 ani, profitând de faptul că tatăl copilei nu era acasă.

Seria atrocităților sexuale în județul nostru continuă. O fată de 14 ani a fost victima propriului unchi, cu care s-a iubit pe ascuns. Totul a ieșit la iveală după ce tatăl copilei a dat peste ei chiar în locuința sa din Lunca Banului în timp ce întrețineau relații sexuale. De altfel, bărbatul a și fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere intervenția oamenilor legii. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în urmă cu două zile, Constantin Mihalache mai întreținuse relații sexuale cu nepoata sa, fără ca fata să le spună părinților.

„Pe timpul derulării anchetei, s-a constatat că cele sesizate de tatăl fetei se confirmă. În consecință, bărbatul de 57 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, sub acuzația de act sexual cu un minor în formă continuată”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Constantin Sofronie.

Prezentat în instanță de către procurori, Constantin Mihalache a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: