Home » Sport » Grupa 2006 de la LPS Vaslui a cucerit argintul la Cupa Play

Grupa 2006 de la LPS Vaslui a cucerit argintul la Cupa Play

Micii fotbaliști născuți în 2006, de la LPS Vaslui, au obținut o nouă performanță notabilă, după ce au cucerit duminică argintul la „Cupei Play” Bacău.

La startul turneului organizat de Asociația Sportivă „Play” Bacău s-au aliniat 12 echipe din zona Moldovei, iar câștigătoarele grupelor s-au calificat în semifinale. LPS Vaslui verde a pierdut în finală cu 1 – 2, în fața echipei gazdă. S-a remarcat de la vasluieni Emi Arămescu care a cucerit titlul de golgheter al competiției prin cele șapte goluri marcate. Alexandru Hrincu a impresionat și el și a primit titlul de cel mai bun portar al turneului. La turneul organizat de Asociația Sportivă „Play” Bacău s-au aliniat echipe din mai multe județe ale Moldovei, iar câștigătoarele grupelor s-au calificat în semifinale. Jucătorii antrenați de Constantin Petrea și Cristi Vartolomei au învins fără drept de apel în grupe adversarele întâlnite. A fost 2 -0 cu CSMS Iași, 5 – 0 cu Ceahlăul Piatra Neamț și 3 – 0 cu Sporting Bacău. Ieșenii au fost următoarea victimă, scor 2 -1 pentru vasluieni în semifinale.

Alte două echipe din județul Vaslui au avut prestații reușite

LPS Vaslui a mai participat cu o echipă (alb) care a înregistrat o victorie, o remiză și o înfrângere. Puștii au învins Avântul Dumbrăvița cu 9 – 1, au remizat 3 – 3 cu Sportul Onești și au pierdut, scor 1-3 cu FC Bacău. Bârlădenii de la Atletic Club au învins Viva Activ Buhuși cu 2 – 0 și au remizat cu Aerostar Bacău, scor 0 – 0. Nu au avansat în semifinale pentru că au pierdut cu Didi Junior Iași , scor 1 – 2.

Vasluienii iau cu asalt Bacăul

Micii fotbaliști vasluieni își încearcă norocul și la categoriile de vârstă 2007 și 2008, unde vor lupta pentru aur. Sâmbătă e rândul celor născuți în 2007 să aibă parte de un maraton fotbalistic, iar la Bacău vor lupta pentru trofeu cinci formații vasluiene. Atletic Club Bârlad, LPS Vaslui Roșu și Real Junior Vaslui se duelează în grupa A, alături de FC Bacău. Iar în grupa B Sport Club Bârlad și LPS Vaslui Verde dau piept cu Viva Activ Buhuși și Didi Junior Iași. Duminică, la categoria 2008 vor lupta în grupa A formațiile Atletic Club Bârlad, LPS Vaslui Roșu, Real Junior Vaslui Roșu și FC Bacău. În B se dulează LPS Vaslui Verde, Real Junior Vaslui Alb, CSMS Iași și Sportul Onești. (George PROCA)

About Tehno Redactor