Home » Social » Bârlădeni, poftiți la ștrand! Care va fi prețul biletului, de luna viitoare!

Bârlădeni, poftiți la ștrand! Care va fi prețul biletului, de luna viitoare!

Strand 5Week-end-ul prelungit de Rusalii și canicula i-au scos pe bârlădeni din case. Deși s-a deschis oficial pe 3 iunie, ștrandul din Bârlad a început să fie căutat mai ales în ultimele zile. Vremea capricioasă le-a cam dat peste cap socotelile administratorilor ștrandului, dar în ultimele trei zile s-a încasat cât în cele două săptămâni de când și-a deschis porțile ștrandul. Înarmați cu pălării de soare, costume de baie și chef de bălăceală, peste 200 de bârlădeni au profitat în week-end de vreme dar și de tarifele accesibile.

„Este al treilea an în care prețul biletelor a rămas neschimbat. Dorim să facem unele Strand 3îmbunătățiri, iar pentru asta avem nevoie de încasări ceva mai substanțiale. Ne gândim să majorăm puțin prețul biletelor din luna iulie, așa că este posibil ca de luna viitoare biletul pentru adulți să fie 13 lei iar cel pentru copii 6 lei”, a declarat Irina Bejinariu, administratorul ștrandului.

Actualmente, prețul biletului de intrare la ștrandul bârlădean este de 10 lei pentru adulți, 5 lei pentru copii, 9 lei pentru membrii de sindicat de la SC Rulmenți, iar copiii sub 3 ani au gratuitate. Față de anul trecut, administratorul ștrandului va achiziționa recent alte 50 de șezlonguri pe lângă cele 200 existente și care sunt puse gratuit la dispoziția clienților. Singurul bazin cu filtrare și recirculare a apei este cel mic, pentru copii. Apa din bazinele mijlociu și mare este verificată săptămânal, zilnic este înlocuită o treime din cantitatea de apă, iar la câteva zile bazinele se golesc, se dezinfectează și sunt umplute cu apă potrivită pentru baie.

„Cu banii pe care-i vom obține dacă vom majora prețul, dorim să îmbunătățim calitatea apei în bazinul mijlociu, unde apa să fie filtrată și recirculată, la fel ca în bazinul mic”, a mai adăugat administratorul ștrandului. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Poftiti la strand, caci acolo ve-ti avea marele prilej sa-i vedeti pe marii lideri de sindicat ai IRB, impreuna cu scofalcitele lor neveste cat si progeniturile acestora, facand parada pe marginea bazinelor. Vizionare placuta!

  2. Ceausescu sa traiasca da a murit saracu’ ca a construit niste piscine pe care au pus mana niste bulangii care le administreaza ca de construit nu construieste nimeni dar de adminstrat administreaza toti..Pret accesibil?Pentru o balta plina de bacterii si alge cu apa statuta fara filtre de recircularea apei ,se vede si din poze ca e plina de alge

%d blogeri au apreciat: