Home » Social » Copil de doi ani, accidentat mortal de o mașină după ce a fost lăsat nesupravegheat de către părinți

Copil de doi ani, accidentat mortal de o mașină după ce a fost lăsat nesupravegheat de către părinți

Un copil în vârstă de doi ani a fost accidentat mortal, pe un drum din Râșești, de o mașină condusă de către o femeie de 38 de ani, care l-a lovit în plin pe băiețelul lăsat nesupravegheat de către părinții săi.

Tragedie în apropiere de Vama Albița, la granița cu Republica Moldova, după ce un copil a murit sub roțile unui autoturism în timp ce încerca să traverseze strada în fugă. Băiețelul de doi ani și opt luni a fost lovit în plin de mașina condusă de către o tânără de 38 de ani, pe un drum perpendicular pe șoseaua E 581 care traversează localitatea Râșești, din apropiere de Vama Albița. Călcat de roțile autoturismului, copilul a murit pe loc, echipajul medical al ambulanței deplasată în zonă constatând decesul. Martorii accidentului susțin că băiețelul ar fi apărut brusc în fața mașinii, după ce a ieșit pe poarta casei unde locuia.

„Minorul, care era nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fiind accidentat de către mașina condusă de femeia de 38 de ani. Polițiștii au testat-o pe conducătoarea auto cu aparatul etilotest, reieșind că nu consumase băuturi alcoolice”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Ștefan Sofronie.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferiței pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: