Home » Social » Copil de 2 ani, în stare critică, după ce a băut otravă pentru purici

Copil de 2 ani, în stare critică, după ce a băut otravă pentru purici

La un pas de tragedie! Un copil in varsta de 2 ani a ajuns in stare foarte gravă la o clinică din Iasi, dupa ce a înghițit o soluție pentru purici. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supraviețuire.

Nenorocirea s a petrecut in localitatea Iaz, comuna Solești. Copilul se juca in curte, mama fiind prinsă cu treburi gospodărești. Câteva minute l-a scăpat de sub supraveghere, spune aceasta. Însetat, probabil, sau curios, copilul a pus mana pe o sticlă în care se afla insecticid si a băut din ea. A fost gasit inconstient si imediat a fost solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanță.

Un echipaj de la SMURD – TIM s a deplasat in sat, l-a stabilizat si a pornit cu el spre spital. In Solesti insa, băiețelul a intrat in stop cardio-respirator. Imediat, s-a decis transferul la un spital de specialitate din Iasi. Starea lui este una severa. Politistii au inceput o ancheta in acest caz. Si specialistii Directiei de Protectia Copilului Vaslui vor face propriile verificari. (Daniel MICU)

About Simona Vasile