Home » Administratie » Cei doi viceprimari PSD ai municipiului Vaslui, realeși în funcție pentru un nou mandat, după constituirea Consiliului Local

Cei doi viceprimari PSD ai municipiului Vaslui, realeși în funcție pentru un nou mandat, după constituirea Consiliului Local

Cei doi viceprimari PSD ai municipiului Vaslui, Daniel Neacșu și Dragoș Cazacu, au fost realeși în funcție, miercuri, pentru un nou mandat, în urma constituirii noului Consiliu Local, în condițiile în care social-democrații au câștigat 16 din cele 21 de posturi de consilier.

cl vaslui - pavalConsilierii locali Daniel Neacșu și Dragoș Cazacu, ambii de la PSD, au fost aleși viceprimari ai municipiului Vaslui pentru un nou mandat, după constituirea, miercuri, a Consiliului Local, în urma alegerilor locale din 5 iunie. Ambii social-democrați au obținut 20 de voturi din totalul celor 21 posibile, unul din voturi fiind anulat. Realegerea în funcție a celor doi viceprimari era așteptată, în condițiile în care PSD deține 16 din cele 21 de mandate în noul Consiliu Local. Celelalte cinci posturi de consilieri sunt ocupate de reprezentanți ai PNL (4) și ALDE (1).

Daniel Neacșu ocupă funcția de viceprimar al municipiului Vaslui din anul 2008, atunci când a fost ales în funcție odată cu venirea la conducerea Primăriei Vaslui a actualului edil Vasile Pavăl. Dragoș Cazacu îl secondează pe primarul social-democrat al municipiului Vaslui de la sfârșitul lui 2014, după eliberarea din funcție a liberalului Radu Sorin, odată cu ruperea USL.

Tot în cadrul ședinței de constituire a CL Vaslui, a depus jurământul și primarul Vasile Pavăl, reales pentru al treilea mandat, cu 76% din voturile electoratului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: