Home » Sport » Finala Cupei României la fotbal se va disputa luni, la Bârlad

Finala Cupei României la fotbal se va disputa luni, la Bârlad

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui a stabilit că finala cupei să se desfășoare luni, de la ora 18.00. Meciul dintre Pajura Huși și Vitis Șuletea se va disputa la Bârlad, pe stadionul “FEPA”. Primii au ajuns în finala fazei județene a Cupei României după ce a trecut de FC 2002 Vaslui cu 5 – 1. Șuletenii au trecut cu 4 – 0 de FC 2007 Gârceni. Tot luni, înaintea finalei, va avea loc festivitatea de premiere a tuturor echipelor campioane, de la juniori, pană la seniori.

Finala se anunță disputată, după ce combatantele și-au împărțit victoriile în acest sezon. Fiecare echipă a învins pe teren propriu, iar ultimul meci s-a terminat 3 – 2 pentru Vitis Șuletea. Campioana Ligii a IV-a de fotbal, Pajura Huși a pierdut duminică prima manșă a barajului pentru promovare. Hușenii au deschis scorul, dar au fost în cele din urmă învinși cu 4 – 1.

Fotbalistul egiptean Hany Ragab, căruia i-a expirat împrumutul la FC Panciu, se anunță principala gură de tun a șuletenilor. Acesta a marcat nu mai puțin de trei goluri în semifinală cu FC 2002 Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor