Home » Justitie » Moldovean urmărit internațional, prins la Albița

Moldovean urmărit internațional, prins la Albița

Eduard C., cetățean moldovean pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Bărbatul era urmărit pentru furt și uz de fals pe teritoriul Austriei. În momentul reținerii sale avea în posesie o carte de identitate românească falsă. Aceasta avea însemnele autorităților din România și aplicată fotografia lui, dar avea înscrise datele de identitate ale unui cetățean român, născut în Ucraina. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, era pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obținut cartea de identitate contra sumei de 250 euro, de la persoane pe care nu le cunoaște, dar nu a folosit-o niciodată. Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria lui Eduard C. care a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...