Home » Invatamant » O serbare atipică la Școala „George Tutoveanu” din Bârlad

O serbare atipică la Școala „George Tutoveanu” din Bârlad

Școala nr. 11 „George Tutoveanu” din Bârlad a reușit în ultimii ani să reinventeze sărbătoarea de sfârșit de an, renunțând la cunoscutele serbări obișnuite și plictisitoare. Și anul acesta, ca și în 2015, înainte de premierea propriu-zisă a celor mai merituoși elevi, a fost prezentat un spectacol de sfârșit de an, în care muzica clasică a fost vedeta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QHcLF3oSiFo&w=560&h=315]

Elevi ai claselor I-VIII din cadrul Școlii „George Tutoveanu”, iubitori ai muzicii clasice, care studiază în particular, au susținut un plăcut concert de 40 de minute la care au asistat și ceilalți elevi care urmau să fie premiați. Printre momentele muzicale ale spectacolului a fost și corul „Ding – Dong”, dirijat de profesoara Ana Maria Rusu, cor înființat în urmă cu patru ani. Anul acesta, corul Școlii „George Tutoveanu” din Bârlad s-a dovedit a fi cel mai bun din Moldova, obținând locul I la Olimpiada corală, categoria amatori.

Spectacolul „Interferențe sonore”, oferit ca dar elevilor școlii, a avut loc în sala de expoziții a Muzeului „Vasile Pârvan”, cu sprijinul profesoarelor Anemona Forțu și Emilia Popescu. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: