Home » Social » Bătrân rănit grav într-un accident rutier petrecut în comuna Pogana!

Bătrân rănit grav într-un accident rutier petrecut în comuna Pogana!

de Răzvan CĂLIN

Victima a fost transferată la clinica de neurochirurgie din Iași.

Un accident rutier petrecut vineri la amiază, pe raza comunei Pogana, s-a soldat, din păcate, cu rănirea gravă a unui bătrân. Accidentul a avut loc în jurul orei 13, pe Drumul Județean (DJ) 243, la intersecția cu drumul către satul Bogești.

”Din primele cercetări a reieșit că un bătrân în vârstă de 84 de ani, din satul Bogești, s-a angajat în traversarea șoselei fără să se asigure în prealabil. Din această cauză, el a fost acroșat de un autoturism marca Dacia, condus de un bărbat din județul Galați, în vârstă de 68 de ani”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Sofrone, de la Biroul Mass Media din cadrul IPJ Vaslui.

Bătrânul din Bogești a suferit răni grave, fiind diagnosticat cu fractură de gambă și braț stâng și traumatism cranio-cerebral. Într-o primă fază, el a fost transportat cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Ulterior, medicii au decis transferul bătrânului la o clinică de neurochirurgie din Iași, unde se află și în momentul de față. Șoferul mașinii implicată în accident a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin

x

Check Also

Val de sesizări la Garda de Mediu Vaslui, din cauza mirosului provocat de creșterea animalelor

Vasluienii au formulat, în ultima perioada, zeci de sesizări ...

Economia județului Vaslui, în cifre: 10 salariați finanțează pensiile pentru 14 pensionari

de Dănuț CIOBANU  Patronatul vasluian privește de o manieră ...

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...