Home » Social » Bătrân rănit grav într-un accident rutier petrecut în comuna Pogana!

Bătrân rănit grav într-un accident rutier petrecut în comuna Pogana!

de Răzvan CĂLIN

Victima a fost transferată la clinica de neurochirurgie din Iași.

Un accident rutier petrecut vineri la amiază, pe raza comunei Pogana, s-a soldat, din păcate, cu rănirea gravă a unui bătrân. Accidentul a avut loc în jurul orei 13, pe Drumul Județean (DJ) 243, la intersecția cu drumul către satul Bogești.

”Din primele cercetări a reieșit că un bătrân în vârstă de 84 de ani, din satul Bogești, s-a angajat în traversarea șoselei fără să se asigure în prealabil. Din această cauză, el a fost acroșat de un autoturism marca Dacia, condus de un bărbat din județul Galați, în vârstă de 68 de ani”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Sofrone, de la Biroul Mass Media din cadrul IPJ Vaslui.

Bătrânul din Bogești a suferit răni grave, fiind diagnosticat cu fractură de gambă și braț stâng și traumatism cranio-cerebral. Într-o primă fază, el a fost transportat cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Ulterior, medicii au decis transferul bătrânului la o clinică de neurochirurgie din Iași, unde se află și în momentul de față. Șoferul mașinii implicată în accident a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: