Home » Social » Răfuială între clanul Dura și luptătorii MMA!

Răfuială între clanul Dura și luptătorii MMA!

de Răzvan CĂLIN

Sâmbătă noaptea, într-un bar din zona Gării Bârlad a izbucnit o bătaie generală între mai mulți membri ai clanului de rromi Dura și un grup de practicanți de arte marțiale din localitate.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un bar din Bârlad a fost scena unei bătăi în toată regula între mai mulți membri ai clanului Dura și luptători MMA (practicanți ai unui club de arte marțial mixte) din localitate. Scandalul a izbucnit în jurul orei 1 noaptea, când între Robert Dura (27 de ani) și un luptător MMA a izbucnit o ceartă, care ulterior a degenerat într-o bătaie generală între cele două tabere.

”Cercetările sunt în plină desfășurare în acest caz. Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate motivele de la care a pornit scandalul. Cert este că cele două tabere s-au luat la bătaie în barul din zona Stației CFR Bârlad. După sosirea forțelor de ordine, spiritele s-au mai potolit. Însă, ulterior, undeva în zona Pieței agro-alimentare centrale, cele două tabere s-au încăierat din nou”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Sofrone, de la Biroul Mass Media din cadrul IPJ Vaslui.

În urma altercației, Robert Dura și un luptător MMA au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la Compartimentul de Primire Urgențe din cadrul  Spitalului de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Întrucât în curtea spitalului s-au adunat tot mai mulți membri ai clanului Dura, medicii de la Urgențe au solicitat sprijinul Jandarmeriei, care imediat a trimis trupe la fața locului. Mai mult, în scurt timp au ajuns în curtea spitalului bârlădean și o echipă de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS, ”mascații”) din cadrul IPJ Vaslui. Polițiștii bârlădeni derulează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-au produs evenimentele.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: