Home » National » DENIS ALIBEC recidivează după scandalul de la ”EURO”. A sudat țigările și a stors paharele până la 4 dimineața!

DENIS ALIBEC recidivează după scandalul de la ”EURO”. A sudat țigările și a stors paharele până la 4 dimineața!

Alibec a ținut prima pagină la Euro 2016, dar nu pentru că ar fi înscris vreun gol, ci doar din motivele greșite: mai întâi ar fi fumat în vestiar la meciul cu Franța, apoi s-a accidentat grav în cel cu Albania. Întors în țară, Alibec insistă să rămână pe prima pagină chiar și în timpul liber fiind.

A sudat țigările, a umplut paharele cu aer

Dacă tot va fi indisponibil pentru această vară și foarte posibil și pentru toamnă, din cauza unei leziuni a ligamentelor care îl va ține departe de gazon circa 3 luni, Alibec s-a dus acasă, pe litoral (el e din Mangalia) și a consumat, într-un club din Mamaia, cât l-au ținut ficatul, respectiv plămânii.

Dacă am lipi una de cealaltă țigările pe care le-a fumat Alibec într-o seară de club, am ajunge din careul lui Tătărușanu până în jumătatea adversă de teren. Iar dacă am băga tot alcoolul băut de vârful lui Șumi și al Naționalei într-o cisternă, s-ar putea să avem nevoie de Tamaș, să mai bea din el după ce am umplut cisterna, ca să nu se risipească.

Tratamentul fotbaliștilor, când suferă: precedentul Gnohere

După meciul pierdut cu Albania, Marius Șumudică a dezvăluit că elevul său plângea, de ciudă că echipa a pierdut, iar el s-a accidentat grav. Cu toate astea, câteva zile mai târziu, suferința fiind atât de mare a fost tratată românește, cu alcoolizare și afumare în club.

Alibec nu e primul fotbalist din Liga I care petrece noaptea în club într-un moment în care teoretic trecea printr-o depresie pe care trebuia să și-o trateze acasă, în liniște. Vârful lui Dinamo, Harlem Gnohere, a petrecut în club a doua zi după moartea, chiar pe teren, a bunului său prieten Patrick Ekeng.

E clar, nu face varul cu pomul ce face single malted-ul cu omul.

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: