Home » Invatamant » Grăbiți-vă la înscrieri pentru meditații gratuite la Biblioteca „Stroe S. Belloescu”

Grăbiți-vă la înscrieri pentru meditații gratuite la Biblioteca „Stroe S. Belloescu”

Bacalaureatul a devenit un examen tot mai dificil în ultimii ani, pentru elevii de liceu. Biblioteca „Stroe S. Belloescu” a luat în considerare acest aspect și va găzdui, în perioada următoare, ore de meditații la matematică pentru elevii care vor susține bac-ul în septembrie. Cea care va medita elevii este profesoara Cătălina Mihăilescu, voluntar în cadrul Bibliotecii „Stroe Belloescu”.

„În perioada 15 iulie – 1 septembrie, Biblioteca «Stroe Belloescu» va organiza, în parteneriat cu profesoara Cătălina Mihăilescu, lecții de matematică pentru pregătirea celor care vor susține examenul de Bacalaureat în sesiunea din toamnă. Grupa va cuprinde 15 elevi care vor fi acceptați în ordinea înscrierii, ce va avea loc până pe 30 iunie. Până acum, s-au înscris deja șapte elevi”, ne-a declarat Cristina Vizitiu, șefa Serviciului Biblioteci din cadrul Primăriei municipiului Bârlad.

Meditațiile vor avea loc de două ori pe săptămână în luna iulie și de trei ori pe săptămână în luna august, în sala de lectură a bibliotecii. Orarul cursurilor de meditații se va stabili după formarea grupei. Chiar dacă biblioteca se află în inventar, încearcă pe cât posibil să răspundă solicitărilor publicului în limita posibilităților. Meditațiile sunt doar un tip de activitate din cele pe care Biblioteca „Stroe Belloescu” le va organiza în această vară cu ajutorul bibliovoluntarilor. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un tânăr a furat de la vecini bunuri de peste 13.000 de lei

Un tânăr de 19 ani din Tanacu a fost ...

Viitori subofițeri în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui

Șase viitori subofiţeri jandarmi din cadrul  Şcolii de Subofiţeri ...

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...