Home » Social » Incendiu lângă Școala 4 din Vaslui, din cauza unui cazan de țuică supraîncălzit

Incendiu lângă Școala 4 din Vaslui, din cauza unui cazan de țuică supraîncălzit

incendiu 2O tragedie a fost la un pas să se producă ieri, în vecinătatea Școlii nr. 4 Vaslui, din cauza aprinderii unor vapori de alcool emanați de un cazan de țuică lăsat nesupravegheat. Detașamentul de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului (ISU) a fost chemat să intervină pentru stingerea incendiului care a cuprins două anexe gospodărești din zonă.

La locul producerii evenimentului (strada Independenței) s-au deplasat patru echipaje cu patru autospeciale de stins incendii cu apă și spumă iar incendiu 1în urma recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum la ambele anexe gospodărești cu posibilitatea de propagare la o casă de locuit și alte 2 anexe ale vecinilor.

Nu au existat victime, iar pagubele materiale au fost limitate la două anexe din lemn cu o suprafață totală de aproximativ 200 mp, diverse utilaje electrice, instalații electrice și de gaz care alimentau o magazie și două butelii GPL care au explodat.  (Bogdan RUSU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primăriile vasluiene nu mai au bani pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap

Primăriile din județul Vaslui încep să rămână fără resurse ...

Speranțe mari pentru 49 de comunități vasluiene. Investiții de 161 milioane euro în sistemul de apă și canal

de Dănuț CIOBANU  Marele program de apă și canal ...

Vești bune de la SC Aquavas. Vasluienii vor putea plăti facturile și transmite indexul online

SC Aquavas SA Vaslui are în curs de implementare ...