Home » Administratie » Puhoi de cetățeni la ușa noului primar Dumitru Boroș, în prima lui zi în fruntea Bârladului. Prima dispoziție pe care le-a dat-o edilul-șef angajaților primăriei!

Puhoi de cetățeni la ușa noului primar Dumitru Boroș, în prima lui zi în fruntea Bârladului. Prima dispoziție pe care le-a dat-o edilul-șef angajaților primăriei!

de Simona MIHĂILĂ

Test greu pentru Dumitru Boroș, noul primar al Bârladului, în prima lui zi de mandat. La primele ore ale dimineții, zeci de bârlădeni îl așteptau la ușă, nerăbdători să-i împărtășească problemele lor, fie personale, fie de ordin administrativ. Alții s-au instalat în fața ușii biroului doar pentru a-l felicita sau, pur și simplu, curioși să-l cunoască pe cel care a reușit, în mod surprinzător, să cucerească fotoliul de primar, după 16 ani în care PSD a fost stăpânul absolut al acestuia.

conferinta boros5”Pelerinajul” la ușa primarului Boroș a continuat pe tot parcursul zilei, noul edil-șef fiind nevoit să stea ”peste program” chiar din prima lui zi de lucru.

”Au venit oameni cu fel de fel de probleme. Pornind de la câini vagabonzi, locuințe, locuri de muncă până la probleme juridice. Au fost și foarte multe hârtii de semnat, documente care nu mai suportau amânare. A trebuit să dăm atenția cuvenită fiecăruia. Nu a fost timp de nicio ședință cu șefii de servicii. Am vorbit doar cu câțiva care au venit la mine pentru se impuneau decizii urgente. Nu e simplu, dar ne vom descurca”, a declarat, pentru Est News, noul primar instalat, Dumitru Boroș.

Primarul Boroș spune că a fost foarte mirat să afle că mulți oameni nu se  pot înscrie la audiențe atunci când doresc, fiind puși pe drumuri de către angajații primăriei care i-au informat că există zile anume pentru înscrierea la audiențe.

”Mi se pare deplasat să-i cerem omului să plece acasă, pe ploaie, pe ninsoare, pe caniculă și să se întoarcă într-o altă zi, când vrem noi. Le-am cerut celor responsabili cu întocmirea listelor de audiențe să fie disponibili oricând pentru înscrieri. Audiențele au o zi specială, nu și înscrierile”, a adăugat noul primar.

About Simona Vasile

One comment

  1. CRISTIAN DUMITRU

    Un primar,dedicat barladenilor!

%d blogeri au apreciat: