Home » Sport » Rugbyștii U8 de la CSS Bârlad au câștigat „Trofeul Dobrogea”

Rugbyștii U8 de la CSS Bârlad au câștigat „Trofeul Dobrogea”

Micii rugbyștii U8 de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au cucerit aurul la „Trofeul Dobrogea”, după ce au învins Warrior Timișoara, cu 30 – 20. Competiția care s-a desfășurat weekendul trecut pe terenul de rugby Cleopatra, din stațiunea Mamaia, a găzduit etapa a doua a Circuitului Național de MiniRugby. La această competiție s-au înscris 30 de echipe, peste 650 de copii jucând rugby în aceste două zile. După finalele disputate duminică CSS Bârlad s-a impus la U8, Victoria Cumpăna la U10, RC Antonio Jr. la U12 și Triumf Șoimii la U14. Următoarea etapă va fi în luna iulie, la Cluj.

Bârlădenii au prins podiumul și la U10, după ce au învins formația Pantelimon, scor 10 – 5, în meciul de clasament pentru locurile 3 – 4. În faza grupelor CSS Bârlad a trecut de Arieșul Mihai Viteazu cu 15-0. Victoria Cumpăna a câștigat trofeul, după ce a învins Șoimii, scor 15 -0. Arieșul Mihai Viteazu s-a clasat pe cinci, după ce a învins Warriors Timișoara I, scor 20 – 0. Săcele a învins Warrior Timișoara II cu 25 – 15 pentru a ocupa locul șapte. Pantelimon II a învins RC Grivița cu 30 – 10 în meciul de clasament pentru locurile 9 – 10.

Competiția U14 a adus un nou loc trei pentru CSS Bârlad, care a trecut de Kogălniceanu cu 10 – 5. În grupă, CSS Bârlad a învins Callatis Mangalia cu 14-0. Triumf Șoimii au cucerit trofeul după ce au trecut cu 21 – 0 de Săcele. Baia Mare a tercut de Aurora Băicoi în duelul pentru locurile cinci -șase. Iar Pantelimon a învins Callatis Mangalia cu 5 – 0.

La U12, campioana a fost RC Antonio jr., care a învins Aurora Băicoi cu 10 – 0. Victoria Cumpănă a terminat pe trei, după ce a trecut de Unirea Iași cu 15 – 0. Pentru locul cinci, Warriors Timișoara a trecut de Șoimii cu 10 – 5. Rugby Săcele s-a clasat pe șapte după ce a învins Pantelimon cu 15 – 10. Iar CSS Kogălniceanu a învins cu 30 – 0 pe Grivița. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: