Home » Social » Gheorghe Blagoci, adjunctul colonelului Olaru, preia șefia ISU Vaslui

Gheorghe Blagoci, adjunctul colonelului Olaru, preia șefia ISU Vaslui

După 33 de ani de activitate ca militar și 15 ani în care a coordonat activitățile pompierilor, colonelul Neculai Olaru, comandantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui va ieși la pensie.

Începând cu data de 30 iunie, butoanele ISU vor fi preluate de colonelul Gheorghe Blagoci, prim-adjunctul colonelului Olaru. Prezent la ultima ședință de colegiu prefectural din cariera sa, Neculai Olaru le-a mulțumit celor prezenți. „Trec în rezervă cu sentimentul datoriei împlinite, consider că mi-am dedicat întreaga carieră pentru a salva vieți, bunuri și mediul. Eu vă doresc succes în continuare în cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență și al Colegiului Prefectural. Sper să nu aveți evenimente majore”, a spus Olaru.

Daniel Olteanu, prefectul județului Vaslui, i-a înmânat colonelului Olaru o plachetă, prin care instituția pe care o conduce a recunoscut activitățile deosebite prestate de comandantul ISU.

olaru pensie  (2)„Pentru mine este un moment emoționant. Vreau să vă mulțumesc pentru colaborarea excepțională pe care am avut-o. În timpul scurtului meu mandat, au fost suficiente momente în care am lucrat împreună. Nu am vorbit cu nimeni la telefon noaptea, atât de mult cât am vorbit cu dumneavoastră. Aproape toate misiunile pe care le-ați avut s-au încheiat cu succes. Colaborarea dintre instiuții a fost de excepție, ați avut o carieră de excepție”, a declarat prefectul.

De asemenea, Daniel Olteanu l-a rugat pe colonelul Olaru să accepte să lucreze în continuare ca și consilier onorific al prefectului, pe probleme de situații de urgență

„Domnule colonel, cât timp ați fost la comanda Inspectoratului, noi am stat liniștiți acasă. Ați ridicat activitatea Inspectoratului sus, foarte sus, din punctul de vedere al activității și al managementului și pot să spun că dumneavoastră ați fost mereu în linia întâi. Ați fost unul dintre comandanții care, de fiecare dată când au existat situații de urgență, au fost împreună cu oamenii în prima linie. Am avut ocazia și plăcerea să fiu alături de dumneavostră de câteva ori și vreau să vă spun că am avut un sentiment de siguranță. Am avut un profesionist alături și este foarte important ca cei care vă vor urma la comandă să se ridice la nivelul dumneavoastră”, a adăugat Mircea Gologan, subprefectul județului. (Bogdan RUSU)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: