Home » Administratie » Primăria Vaslui vrea să facă belvedere pe dealul de la Bahnari pentru a atrage turiști în oraș

Primăria Vaslui vrea să facă belvedere pe dealul de la Bahnari pentru a atrage turiști în oraș

Primăria Vaslui vrea să construiască o terasă pe cel mai înalt punct din împrejurimile municipiului reședință de unde să poate fi admirat întregul oraș, în special noaptea, proiect prin care pot fi atrași, în opinia autorităților, inclusiv turiști.

Realeasă pe funcții, administrația vasluiană pare să aibă planuri mari pentru următorii patru ani. Pe lângă proiectele de infrastructură, cei aflați la conducerea primăriei vor să creeze și locuri de agrement pentru localnici și chiar pentru turiști. Scoasă deja din anonimat în urmă cu câțiva ani, prin realizarea acelei pârtii pentru schi și săniuș, zona Viișoara-Bahnari ar putea fi și locul construcției unei belvederi, de unde să poate fi admirat orașul, în special noaptea.

Oamenii solicită să realizăm acest proiect, pentru că vor să vadă orașul cum arată noaptea și, sincer să vă spun, chiar este foarte frumos. Pe lângă faptul că vom crea un loc de agrement, vom reuși să-i mai scoatem de acolo și pe cei care locuiesc în Bahnari, să-i aducem mai aproape de oraș”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Suburbia Bahnari este situată în partea de est a Vasluiului, la aproximativ nouă kilometri de municipiul reședință. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor