Home » Sport » Real Junior Vaslui, argint la turneul național Summer Kid’s Cup de la Mangalia, după ce a pierdut la penalty-uri

Real Junior Vaslui, argint la turneul național Summer Kid’s Cup de la Mangalia, după ce a pierdut la penalty-uri

real junior 2008 - mangaliaGrupa 2008 de la Real Junior Vaslui a cucerit argintul, după ce a terminat pe locul doi la turneul național Summer Kid’s Cup de la Mangalia. Vasluienii au luptat de la egal cu Steaua București, iar la finalul timpului regulamentar scorul era 1 – 1. La loviturile de departajare bucureștenii au învins cu mari emoții, scor 4 – 3. Evoluțile deosebite ale vasluianului Matei Adăscăliței i-au adus titlul de cel mai bun jucător al unuia din cele mai puternice turnee din țară. În faza grupelor, Real Junior Vaslui a înregistrat două victorii și o înfrângere. Inizio București i-a învins cu 1- 0, dar vasluienii au trecut de Academia Farul Constanța cu 1 – 0 și Luceafărul Constanța, scor 3 – 1. În sferturi Real Junior Vaslui a dat peste Proactiv București, formație pe care a învins-o cu 4 – 2. Semifinală le-a dat vasluienilor ocazia revanșei cu Inizio București, meci câștigat cu 2 – 1.

Puștii pregătiți de Ciprian Amarandei nu sunt la prima ispravă, reușind o serie de rezultate deosebite de la înființarea clubului Real Junior Vaslui. Săptămâna trecută, vasluienii au câștigat Cupa Play Bacău, după ce au dispus în finală de CSMS Iași, scor 3 – 1. Ștefan Amarandei a impresionat atunci și a fost declarat cel mai bun jucător al turneului datorită ambiției și calităților arătate în joc. Antrenorul vasluienilor, Ciprian Amarandei, a fost desemnat cel mai bun antrenor.

La turneu a participat și grupa 2009 de la Real Juniorul Vaslui, care a terminat pe locul cinci. În meciul pentru definitivarea clasamentului, vasluienii au trecut de CSS Brașovia cu 1 – 0. Vasluienii au învins în grupă SF Mangalia cu 11 – 0 și Inter Galaxy București II cu 4 – 1. Au pierdut în schimb cu Academia Farul, scor 5 – 2 și Cautis Steaua Sudului, scor 4-2. În duelul locurilor 3A – 4B (pentru locurile 5, 6, 7, 8) vasluienii au învins ACS Luceafărul cu 6 – 0. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...