Home » Sport » Real Junior Vaslui, argint la turneul național Summer Kid’s Cup de la Mangalia, după ce a pierdut la penalty-uri

Real Junior Vaslui, argint la turneul național Summer Kid’s Cup de la Mangalia, după ce a pierdut la penalty-uri

real junior 2008 - mangaliaGrupa 2008 de la Real Junior Vaslui a cucerit argintul, după ce a terminat pe locul doi la turneul național Summer Kid’s Cup de la Mangalia. Vasluienii au luptat de la egal cu Steaua București, iar la finalul timpului regulamentar scorul era 1 – 1. La loviturile de departajare bucureștenii au învins cu mari emoții, scor 4 – 3. Evoluțile deosebite ale vasluianului Matei Adăscăliței i-au adus titlul de cel mai bun jucător al unuia din cele mai puternice turnee din țară. În faza grupelor, Real Junior Vaslui a înregistrat două victorii și o înfrângere. Inizio București i-a învins cu 1- 0, dar vasluienii au trecut de Academia Farul Constanța cu 1 – 0 și Luceafărul Constanța, scor 3 – 1. În sferturi Real Junior Vaslui a dat peste Proactiv București, formație pe care a învins-o cu 4 – 2. Semifinală le-a dat vasluienilor ocazia revanșei cu Inizio București, meci câștigat cu 2 – 1.

Puștii pregătiți de Ciprian Amarandei nu sunt la prima ispravă, reușind o serie de rezultate deosebite de la înființarea clubului Real Junior Vaslui. Săptămâna trecută, vasluienii au câștigat Cupa Play Bacău, după ce au dispus în finală de CSMS Iași, scor 3 – 1. Ștefan Amarandei a impresionat atunci și a fost declarat cel mai bun jucător al turneului datorită ambiției și calităților arătate în joc. Antrenorul vasluienilor, Ciprian Amarandei, a fost desemnat cel mai bun antrenor.

La turneu a participat și grupa 2009 de la Real Juniorul Vaslui, care a terminat pe locul cinci. În meciul pentru definitivarea clasamentului, vasluienii au trecut de CSS Brașovia cu 1 – 0. Vasluienii au învins în grupă SF Mangalia cu 11 – 0 și Inter Galaxy București II cu 4 – 1. Au pierdut în schimb cu Academia Farul, scor 5 – 2 și Cautis Steaua Sudului, scor 4-2. În duelul locurilor 3A – 4B (pentru locurile 5, 6, 7, 8) vasluienii au învins ACS Luceafărul cu 6 – 0. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: