Home » Social » Astăzi e ultima zi în care vasluienii pot depune cererea de anulare a accesoriilor
Directia Finantelor Publice (constructie)

Astăzi e ultima zi în care vasluienii pot depune cererea de anulare a accesoriilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui reamintește contribuabililor, persoane fizice sau juridice, că astăzi este ultima zi în care pot depune cererea de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor de plată principale către bugetul general consolidat, administrate de ANAF, restante la 30 septembrie 2015. Persoanele fizice sau juridice beneficiază de anularea obligațiilor de plată accesorii datorate cum ar fi penalități de întârziere, o cotă de 54,2% din dobânzi și o cotă de 77,1% din majorările de întârziere dacă ajung la zi cu plată taxelor și impozitelor.

În situația în care sunt îndeplinite condițiile pentru a putea beneficia de anularea unor cote părți din obligațiile fiscale accesorii, dar nu se depune cererea de anulare pană la data de 30 iunie 2016, inclusiv, se pierde dreptul de a beneficia de aceste facilități, chiar dacă s-a notificat intenția de a beneficia de acestea.

Se aduce la cunoștința contribuabililor că data de 30 iunie 2016, inclusiv, este și termenul-limită pentru achitarea cotei de 45,8% din dobânzile aferente obligațiilor de plată principale restante la 30 septembrie 2015, inclusiv, administrate de ANAF. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...