Home » Sport » O bârlădeancă, în echipa de arbitri de la Campionatul Național de Gimnastică

O bârlădeancă, în echipa de arbitri de la Campionatul Național de Gimnastică

Ana – Maria Iordache, antrenoare de gimnastică la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, va face parte din echipa de arbitri la Campionatul Național Antrenoarea Ana Maria Iordache (dreapta)Gimnastică – Open, care va avea loc în perioada 1-3 iulie la Cluj – Napoca.

CSS Bârlad nu are nicio gimnastă în acest campionat, dar în competiție vor evolua două foste gimnaste ale clubului, care au început să practice acest sport la Bârlad sub îndrumarea antrenorilor Ana – Maria Iordache, Liviu Iordache și Paula Bîcu.

„Nu avem nicio reprezentantă a clubului la campionatul național de senioare dar ne bucurăm că vor participa două foste gimnaste ale CSS Bârlad – Laura Iacob, componentă a lotului de gimnastică de la Deva (14 ani) și Teodora Manolache, de la lotul de gimnastică Onești (13 ani). Este o competiție foarte importantă, la care vor participa gimnaștii din categoria seniori și maeștri, dar și cei cu vârste de 13 și 14 ani propuși de cluburi, care vor primi derogare din partea Federației Române de Gimnastică”, ne-a declarat Ana – Maria Iordache.

Până acum, Campionatul Național de Gimnastică se desfășura la București, dar anul acesta, în premieră, va avea loc la Cluj – Napoca. Nu întâmplător, ci ca o pregătire a Campionatului European de Gimnastică de anul viitor, care se va desfășura în România, tot la Cluj.

Campionatul Național de Gimnastică ce va începe vineri este un ultim test în urma căruia vor fi stabiliți gimnaștii ce vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...