Home » Social » Vasluienii pot să se angajeze în Norvegia prin intermediul EURES

Vasluienii pot să se angajeze în Norvegia prin intermediul EURES

EURES România pune la dispoziția vasluienilor 130 de locuri de muncă vacanțe, oferite de Adecco Norge AS, una dintre cele mai importante agenții de recrutare a forței de muncă din Oslo, Norvegia. Se caută 30 de instalatori, 20 de zugrăvi și 80 de dulgheri/tâmplari construcții.

Instalatorii sunt responsabili cu instalarea, repararea și întreținerea instalațiilor din clădirile industriale, comerciale și rezidențiale în conformitate cu desenele tehnice, cunoașterea tehnologiei moderne, lucrări externe și interne. Se lucrează pe întreg teritoriul Norvegiei. Cei care vor să se angajeze trebuie să aibă experiență minim trei ani (nu mai puțin de 1 an), scoală profesională sau curs de instalator, certificat de artizan este de asemenea acceptat, abilităti de comunicare în limba engleză.

Zugravii au în fișa postului zugrăveli, tencuieli și pregătirea suprafețelor în clădiri industriale, comerciale și rezidențiale, lucru la interioare și exterioare. Se lucrează pe întreg teritoriul Norvegiei. Sunt necesare o experiență de minim trei ani (dar nu mai puțin de 1 an) și abilități de comunicare în limba engleză.

Un dulgher/tâmplar construcții se ocupă de construcții, inclusiv case din lemn în conformitate cu desenele tehnice, cunoașterea tehnologiei moderne, lucrări exterioare și interioare. Se lucrează pe întreg teritoriul Norvegiei. Experiența minimă necesară pentru a ocupă postul este de trei ani (nu mai puțin de 1 an), scoală profesională sau curs dulgher/tâmplar în construcții, certificat de artizan este de asemenea acceptat, abilităti de comunicare în limba engleză. Experiența din străinătate va fi un avantaj, iar spiritul de echipă și capacitatea de a învăța limba vor fi apreciate. Se cere a se cunoaște limba engleză la nivel bun.

Salariul este de 181,5 NOK brut/oră (19,5 euro brut/oră) și se lucrează minim 7,5 ore/zi de luni pană vineri. Se oferă contracte pe o perioadă lungă de timp într-o companie stabilă, cu posibilitatea de mutare definitivă în Norvegia. Contractul de muncă va începe de la 1 august 2016. Pentru a aplica la un post trebuie să vă depuneți CV-ul în limba engleză la adresa ir@adecco.no pană la 31 iulie.

Persoanele cu domiciliul în județul Vaslui interesate de ofertă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM din Vaslui, strada Spiru Haret nr. 5, et. 1, cam. 24,tel: 0733975397. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: