Home » Social » În plină caniculă infernală, E.ON îi lasă pe bârlădeni fără frigidere și aer condiționat câte 8 ore, timp de două zile!

În plină caniculă infernală, E.ON îi lasă pe bârlădeni fără frigidere și aer condiționat câte 8 ore, timp de două zile!

Urmează două zile de groază pentru bârlădeni. Ca și cum temperaturile caniculare anunțate în aceste zile nu ar fi de ajuns, bârlădenii de pe mai multe străzi din oraș vor fi nevoiți să le îndure fără aparate de aer condiționat și fără ventilatoare. Iar dacă vor avea ghinionul să li se strice mâncarea în frigider, nu le rămâne decât să strâgă din dinți.

După o mega-pană de curent electric (neanunțată!) care a paralizat centrul Bârladului, joi seară, E.ON catadixește de data aceasta să informeze că urmează să întrerupă alimentarea cu energie electrică timp de două zile, pe 2 și pe 4 august, între orele 7.30 și 15.30. Respectiv, câte 8 ore!

Pe 2 august, curentul va fi oprit pe străzile Tutovei, Vărăriei, Carpați, și pe Bulevardul Primăverii, iar pe 4 august, pe Leningrad, Gheorghe Asachi, Republicii, Comuna din Paris, Florilor, Carpați, Lirei și Hotin.

Iar cine se iluzionează că E.ON va avea atăta respect pentru consumatori cât să le ofere o reducere la plata facturii, pentru deserviciile și prejudiciile create, se va înșela! Am putea, eventual, să facem haz de necaz dacă vom constata că factura din august nu va diferi cu nimic față de cea din altă lună în care curentul electric nu a fost întrerupt atât de mult timp! (S.M)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: