Home » Justitie » Autoturism căutat de autoritățile din Grecia, depistat la Vama Albița

Autoturism căutat de autoritățile din Grecia, depistat la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră un autoturism căutat de autoritățile din Grecia.

Cetățeanul român Daniel L., în vârstă de 33 de ani s-a prezentat pe 29 iulie la Vama Albiță pentru a ieși din țară. În urma unor verificări suplimentare, polițiștii au constatat că autoturismul marca Kia Sorento este semnalat că fiind de „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Grecia la data de 22.08.2015.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză cu suma de 6.300 euro, în luna aprilie a acestui an, de la o persoană fizică și că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități sau implicat în vreun litigiu.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 28.350 lei, a fost reținut la sediul S.T.P.F. Vaslui în vederea continuării cercetărilor. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...