Home » Sanatate » Vis îndeplinit: bârlădenii au farmacii deschise și noaptea! Cum vom afla unde să mergem în caz că avem nevoie de medicamente!

Vis îndeplinit: bârlădenii au farmacii deschise și noaptea! Cum vom afla unde să mergem în caz că avem nevoie de medicamente!

De luni, farmaciile din Bârlad vor avea, prin rotație, o dată sau de două ori pe lună, program pe timpul nopții. În urma negocierii cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) și primarul Dumitru Boroș, farmaciștii au căzut de acord să facă gărzi și după ora 20, adică să acopere și intervalul orar 20.00 – 8.00.

Startul programului de noapte al farmaciilor a fost dat de farmacia Biosfarm din zona Gării. Programul de noapte al farmaciilor a fost afișat la intrarea în toate cele 21 de farmacii din Bârlad, astfel încât bârlădenii să știe exact care farmacie și din ce zonă a orașului este deschisă, dacă au nevoie de medicamente pe timpul nopții.

Programul de funcționare pe timp de noapte reduce și din cozile care se mai ivesc pe timpul zilei în farmacii, pentru că și noaptea vor putea fi onorate rețetele compensate și gratuite. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: