Home » Social » Un TIR încărcat cu semințe de muștar s-a răsturnat pe DE 581!

Un TIR încărcat cu semințe de muștar s-a răsturnat pe DE 581!

de Răzvan CĂLIN

Traficul rutier a fost restricționat timp de mai multe ore.

Preț de câteva ore bune, traficul rutier pe Drumul European (DE) 581 s-a derulat cu greutate din cauza unui TIR care s-a răsturnat după ce șoferul nu l-a mai putut controla într-o curbă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14, pe raza comunei Banca. La volanul camionului se afla Ionuț B., un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Simila, comuna Zorleni. TIR-ul era încărcat cu circa 12 tone de semințe de muștar și circula din direcția Vaslui către Bârlad.

”În momentul în care a ajuns pe raza comunei Banca, pe o porțiune de drum în curbă, șoferul a pierdut controlul volanului, din cauza neadaptării vitezei. În consecință, autocamionul s-a răsturnat, blocând o parte din carosabil”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din fericire, în urma accidentului șoferul a scăpat doar cu câteva leziuni ușoare, însă a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” pentru investigații medicale mai amănunțite. Traficul auto în zonă a fost restricționat pentru câteva ore, până ce s-a reușit degajarea părții carosabile. Conducătorul auto a fost testa cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ.

About Razvan Calin